Wie is?

mijn_opruimcoach_lammy_wolfslag
Achter Mijn opruimcoach staat Lammy Wolfslag. Ik ben getrouwd met een zelfstandig ondernemer en samen hebben wij twee dochters die op dit moment op de middelbare school zitten. Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Ook vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Voordat ik in 2010 met mijn bedrijf van start ging heb ik in de zorg gewerkt. Eerst als verpleegkundige en later verscheidene jaren als indicatieadviseur van de AWBZ en de WMO. Door dit werk heb ik geleerd om snel situaties te overzien en de behoefte aan hulp in te schakelen. Daarnaast heb ik een aantal jaren de coördinatie gedaan van een vrijwilligersorganisatie in terminale situaties.

Om mijn werk als opruimcoach/professional organizer goed in de praktijk te kunnen brengen heb ik in 2009 de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professionele Organizers gevolgd en ben ik gediplomeerd professional organizer en tevens lid van de NBPO. De NBPO heeft als doel om kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen.

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en ben daarom momenteel bezig met de post-HBO leergang voor senior Professional Organizer bij de School voor Organizing en volg regelmatig studiedagen.

Ik houd een blog bij met tips en mijn persoonlijke opruim ervaringen.
VOOR WIE? >