5 tips voor een opgeruimde hal

opgeruimde hal Hè hè hè eindelijk mooi weer. Wat hebben we er lang op moeten gewacht. Naar mijn idee hebben we de hele maand april geen ene zonnestraaltje gezien maar mei begint goed .
Gisteren was een mooie dag en vanochtend toen ik opstond scheen weer heerlijk het zonnetje.
Het wordt tijd dat alle winter spulletjes opgeruimd gaan worden en dat onze hal er weer heerlijk zomers uit gaat zien daarom hierbij vijf tips voor een zonnige opgeruimde hal

Tip 1

Leg al je jassen eens op een grote hoop. Ga één voor één de jassen bij langs. Maak een stapel met winterjassen en zomerjassen. Kijk kritisch naar de winterjassen. Kunnen ze volgend jaar nog een winter mee. Zijn de zakken nog goed, zitten de knopen er allemaal nog aan? Wil je de winterjas voor volgend jaar bewaren doe dan de jas  bij de was zodat hij lekker gewassen opgeruimd kan worden.

Tip2

Pak nu alle sjaals, handschoenen, mutsen en alles wat je warm houdt in de winter bij elkaar. Ook hier ga je kritisch doorheen. Is alles nog heel, past het volgend jaar nog, is het nog compleet? Ja wil je het meenemen naar volgend jaar? Doe ook dit bij de was zodat het heerlijk schoon de kast in gaat.

Tip3

Heb je alle jassen en alle accessoires uitgezocht pak dan een sop emmer en maak de hal heerlijk schoon. Schone jassen, schone hal, het geeft al gelijk een zomers gevoel.

Tip4

Heb je in de gang een mand waarin alle handschoenen, sjaals en mutsen gaan? Die kun je nu mooi gebruiken om daar bijvoorbeeld slippers of schoenen die je graag in huis draagt in te bewaren. Het is fijn dat als je in de zomer thuiskomt je lekkere luchtige schoenen aan kan doen.

Tip5

Zorg dat je hal niet te vol komt met allerlei spullen. De hal is de plek waar je je huis binnen komt. De hal moet een plek zijn waar je gelijk denkt “hé hé ik ben thuis”. Ook is je hal het visitekaartje voor de rest van je huis. Een eerste indruk voor je gasten. Kijk kritisch. Wat wil je in de hal bewaren en wat kan elders worden bewaard. Wat altijd handig is is een sleutel bakje in de hal. Kijk hiervoor naar mijn filmpje over het sleutel bakje.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

drie × 5 =