Boost voor ruimte

Werkwijze van Mijn Opruimcoach

Boost voor Ruimte is een speciaal ontwikkeld traject gericht op ouders met een druk gezinsleven.
Dit kan gaan over meer ruimte in huis, maar ook over meer tijd voor je gezin en meer tijd voor jezelf.

Veel jonge ouders willen graag het ouderschap combineren met een drukke baan, eventueel een studie, leuke sociale contacten en het huishouden.
Het resultaat is vaak een hectisch bestaan, waarbij met kunst en vliegwerk geprobeerd wordt alles soepel te laten lopen.
Herken jij jezelf hierin? En wil je dit graag veranderen? Misschien is dit traject dan wat voor jou.

Het traject bestaat uit 2 workshops in groepsverband en 2 individuele sessies thuis.
De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

De eerste workshop gaan we dieper in op het huishouden, wat is er allemaal te doen. We gaan het hebben over opruimen van zowel spullen als administratie. Ook kijken we hoe je tijd in je agenda voor jezelf en/of je gezin kan vrijmaken. De eerste workshop is bedoelt om voor je zelf heldere doelen te formuleren, wat je graag in de aankomende 3 maanden wilt bereiken.
De sessies thuis bestaan uit 2 keer 3 uur. Dat kan het opruimen van een slaapkamer zijn, het praktisch inrichten van de werkkamer, het ordenen van de administratie of bijvoorbeeld het maken van een werkbare weekplanning.
Aan het einde van het traject, 3 maanden later, is de laatste workshop. In deze workshop gaan we het onder andere hebben over het vasthouden van nieuwe gewoontes en methodes. Ook maken we in deze workshop een haalbare planning voor de komende maanden. Zijn er nog zaken die afgerond moeten worden of juist nog een aantal nieuwe projecten, we nemen het mee in deze planning.

In het traject is veel ruimte voor individuele vragen aan de coach. Ook zal er een WhatsApp groep aangemaakt worden onder de deelnemers, zodat jullie elkaar kunnen motiveren en stimuleren.
Het is fijn om te ontdekken dat je niet de enige bent die moeite heeft om alle ballen hoog te houden, daarom is het belangrijk om ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Het traject start begin januari 2019 en zal tot eind maart 2019 lopen.

Het traject zal 395 incl. BTW kosten

Denk jij dat dit traject wat voor jou is, meld je dan nu aan. Want vol=vol. Heb je nog vragen bel of mail gerust.

Bel 06-24824092 of
mail info@mijnopruimcoach.nl
NEEM CONTACT OP >