Binnen 24 uur hebben wij een afspraak!


Ken jij dat, je hebt al je moed bij elkaar geraapt om het contactformulier in te vullen voor een afspraak met een opruimcoach. Je staat op het punt om op de knop versturen te drukken……

Je denkt…..

Je denkt al heel lang dat er wat moet veranderen bij jou in huis.
Je voelt je niet echt fijn in je eigen huis. Je wordt onrustig zodra je de eerste stap in je overvolle hal zet.
Je bent al zo vaak begonnen met opruimen maar het enige wat er gebeurt is dat je de boel aan het verplaatsen bent.
Nu ben je er klaar mee. Je wilt hulp omdat het je gewoon niet lukt om het alleen voor elkaar te krijgen.

Je gaat…..

Je gaat op het internet op zoek naar een opruimcoach. Je gaat googlen van de een naar de ander en uiteindelijk heb je een website gevonden die goed aanvoelt. De persoon in kwestie lijkt je ook de geschikte persoon.
Nu moet je dus gaan bellen of het contact formulier invullen.

Je denkt…..

Je denkt er eerst nog even een nachtje over. Dat ene nachtje wordt een week en die week wordt een maand.
Ondertussen zakt de moed je steeds verder in je schoenen. En dan opeens is het echt klaar. Nu ga je dat contactformulier echt invullen! Zo gezegd zo gedaan.

Je wacht…..

En dan gaat het grote wachten beginnen. De eerste twee uur kijk je regelmatig even op je telefoon. Heeft er al iemand gereageerd? Alleen al het invullen van het contactformulier is motiverend om aan de slag te gaan!
Nee nog niets gehoord….oké dat kan natuurlijk. De opruimcoach is natuurlijk aan het opruimen bij iemand dus ze zal vanavond wel reageren.
Je wacht in spanning af wat de opruimcoach zal gaan voorstellen maar alles wat je aan mail binnenkrijgt, er zit geen mail van de opruimcoach bij.

Je bent…..

De volgende ochtend is de moed je al aardig in je schoenen gezakt. En als je na drie dagen opeens een mailtje krijgt van de Opruimcoach zie je het al lang niet meer zitten…..

Maar dan…..

Gelukkig werkt Mijn Opruimcoach niet zo!
Als je een telefoonnummer achter laat in het contactformulier bel ik je nog dezelfde dag terug. Ook in de avond. Geen telefoonnummer? Dan stuur ik nog de zelfde dag een mail, check dan wel even je spambox want ik hoor nog wel eens dat de mail daarin terecht komt.
Ik garandeer je dat we binnen 24 uur een afspraak hebben gepland.
Een afspraak voor een kennismakingsgesprek om vanuit dit gesprek verder te kijken.

Vul jij mijn contact formulier in?


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

13 − 12 =