Boost voorProfessional Organizer

Werkwijze van Mijn Opruimcoach
Loop jij als startende organizer tegen veel praktische vragen aan? Vind je het lastig om de eerste stappen als professional te zetten? Blijf je hangen in de denk fase? Wil je wel eens brainstormen over jouw goede ideeën? Maar ook als je al wat langer werkzaam bent als professional Organizer maar merkt dat je toch nog tegen veel vragen aanloopt ben je bij mij aan het goede adres.

Als senior professional organizer met meer dan 10 jaar ervaring in de particuliere markt en succesvol in de media kan ik je een echte boost geven.

Ik reserveer 2 uur voor jou. Samen gaan we oplossingen bedenken voor jouw ondernemers problemen. Ik vertel je hoe mijn start is geweest en hoe het mij is gelukt om succesvol te worden als professional organizer. Na 2 uur zit je vol praktische oplossingen, passend bij jou, die je gelijk kan toepassen in je eigen bedrijf.

We kunnen samen bij mij afspreken maar kunnen elkaar ook ergens halverwege treffen.
Face to face is altijd fijn. Je proeft dan mijn enthousiasme voor dit vak maar soms is het lastig elkaar te treffen. Dan is een skipe of telefonische afspraak ook altijd nog een optie.

Voor deze dienst hanteer ik een pakketprijs van € 125,00 exclusief 21% BTW.
Tevens zullen de eventuele reiskosten in rekening worden gebracht.