Creatievelingen zien mogelijkheden!

IMG_4998

Ik heb al heel vaak de vraag gekregen hoe je al je creatieve spulletjes kan opbergen.

Daar kan ik geen eenduidig antwoord op geven. Het is van zoveel factoren afhankelijk, hoeveelheid, beschikbare ruimte, hoeveel projecten heb je liggen, wat vind jijzelf een fijne manier op kleur of op soort. Zo heb nog nog wel een aantal vragen voordat je daadwerkelijk kan zeggen dit is de ideale opberg methode voor jou.
Wel heb ik een aantal tips om er mee aan de slag te gaan.

– voordat je gaat uitzoeken en beslissen zorg dat je al je knutsel spullen bij elkaar hebt.

– door het visueel te zien kom je misschien tot de conclusie dat je van iets wel erg veel hebt.

– je moet dealen met de ruimte die je hebt. Misschien heb je wel iets te veel spullen voor de beschikbare ruimte.

– creatieve mensen zien overal mogelijkheden in. Hou je projecten beperkt. Spreek met je zelf af dat je niet meer dan zoveel projecten mag hebben lopen. Ga ook niet alvast verzamelen voor andere projecten.

Succes met het opruimen! en je weet het als je hulp nodig hebt…..


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

vijftien + drie =