Tijd anders besteden

Mijnopruimcoach_Tijd_anders_besteden_01
Afgelopen weekend deed opeens ons internet en telefoon het niet meer. Oef geen internet dus ook geen ipad, facebook, mail of twitter. Ben ik nog iets vergeten?
In de loop van de week kwam ik er achter hoe verslavend al die apparaten zijn en dat mensen in paniek raken om dat je niet bereikbaar bent. Sterker nog ik raakte zelf een beetje in paniek. Hoe moet dat nu als mensen mij proberen te bereiken? Op facebook geen berichtjes achter laten, of eventjes een leuke tip op twitter.
Waar ik ook achter kwam is dat ik tijd over had. Ik heb na een hele lange tijd de keuken weer eens flink uitgesopt, ik ben weer eens een avondje naar de bios geweest en ik heb een kaartje gekocht voor mijn nichtje die ik normaal via facebook zou hebben gefeliciteerd.
Ik heb het gevoel dat ik deze week meer gedaan heb als anders en dat de communicatie deze week persoonlijker is geweest.
kern van dit verhaal: ga eens na hoeveel tijd jij in een week besteed aan sociale media en probeer eens wat van die tijd om te zetten in andere bezigheden.
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Geef een antwoord

drie × 2 =