druk druk druk

druk_druk_druk3

Soms heb je van die dagen dat alles tegelijk komt.
Nou zo’n week heb ik dus afgelopen week gehad en het gaat deze week nog even door.

Bij mij loopt werk en privé veel in elkaar over, ik werk veel vanuit huis, heb alles wat ik nodig heb om te kunnen werken thuis liggen en heb geen vaste dagen dat ik het werk oppak. Als er op woensdag avond mail binnen komt beantwoord ik die toch het liefste de zelfde avond.

Afgelopen week heb ik een groot interview aan de flair gegeven, ben ik gevraagd om aanwezig te zijn op de Vrouwendag Alphen, waar ik van alles voor moet voorbereiden en als klap op de vuurpijl ben ik gevraagd om als deskundige in het team van smart and sexy de 30 dagen opruimcallenge te begeleiden. Tussen door zijn er 2 nieuwe aanvragen binnen gekomen voor opruimtrajecten. Deze week zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd en allebei onze kinderen zijn deze week jarig!
Ik moet zeggen dat zelfs een professional organizer het wel eens druk kan hebben en als ik nu niet oppas, ik het overzicht ga verliezen.
Wat doe ik om toch de controle over mijn eigen drukke leven te behouden.

Ten eerste leg ik de lat voor mezelf niet TE hoog. Dit jaar geen ingewikkelde partijtjes voor onze dochter, nee gewoon een heerlijke gourmet avond en daarna een leuke film van netflix met 7 pubers Ik heb de ouders gevraagd om hun kinderen zelf op te halen. En weet je onze dochter vindt het helemaal leuk!
Ten tweede zorg ik ervoor dat ik altijd een klein notitieboekje bij mij draag. Elk idee of gedachte over iets schrijf ik op. Zo vergeet ik het niet en kan het uit mijn hoofd.
Ten derde schakel ik mijn familie wat meer in. Deze week gooi ik alle sokken die uit de was komen in een schoenendoos en vraag aan de kids om ze te sorteren, vraag ik aan man lief om ook drie dagen te bedenken wat we gaan eten en hoop ik stiekem dat hij ook kookt ;-).
En ten vierde maak ik voor me zelf een to-do lijst. Eentje die realistische is en waarvan ik weet dat hij me s’avonds, wanneer ik alles afgestreept heb, een fijn en voldaan gevoel geeft dat het me toch vandaag allemaal is gelukt.

Zo en nu moet ik alles in de praktijk brengen….

Foto’s © Danielle Guenther Photography

DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

11 − 9 =