Een opruimcoach moet ook wel eens in het huis opruimen

Als jullie denken dat het bij een opruimcoach altijd alles spopruimenik en span is, nou dan hebben jullie het mis. Ik moet ook wel eens in het huis opruimen.

Vooral in tijden van drukte wil het nog al eens gebeuren dat een kamer die niet veel gebruikt wordt langzaam vol loopt met spullen die daar even geparkeerd worden. Even geen beslissing over genomen.

Zo hebben wij een gamekamer. Nou ja zo noem ik hem. Het was een kamer die niet veel gebruikt werd. Daardoor liep hij dus vol met spullen. Toen hebben we hem omgedoopt tot gamekamer. Lange tijd ging dit goed. Kinderen konden er heerlijk wii-en. Hoefde niets opzij te zetten als ze spontaan bedachten we gaan gamen.

Maar nu hebben wij hier thuis de afgelopen maanden hectische en stressvolle tijden mee gemaakt. En wat gebeurt er dan? Ja juist, die kamer die niet zo veel gebruikt wordt loopt vol.

Nu was het vandaag z’n dag dat je heerlijk in je pyjamaatje wil blijven lopen. Van het één kwam het ander. Manlief was er niet zo blij mee maar ik kreeg de spirit. We gaan even de gamekamer aanpakken.

Het resultaat zien jullie op de foto. Dit gaat nu de auto in en morgen gelijk naar de kringloop. Alles gelijk de deur uit.

Het heeft ons bij elkaar twee uurtjes gekost. Maar twee uurtjes in je huis opruimen! Het kost niet veel tijd omdat de basis goed is. We weten wat we met die kamer willen. We weten dat alles wat we besluiten te houden een ander plekje moet krijgen…en ja we willen niet dat andere kamers vol lopen dus moeten we er toch afscheid van nemen.
Maar bovenal door het niet te ver te laten oplopen blijft het overzichtelijk. En ja als het dan eens een paar maanden minder is geweest valt het op een regenachtige zondag best te doen.

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een reactie

achttien + 18 =

Sluit Menu