Rommelplekje opschonen

Mijnopruimcoach_vaste_plek_in_huis_01

Vandaag had ik een werkafspraak met een jong gezin.
Wat ik daar tegenkwam is iets wat ik vaak zie.
In de woonkamer veel mandjes, hoekjes, stapeltjes, tasjes,bakjes en verzin zo maar door om eventjes je spulletjes in te leggen.
Wat gaat daar in, batterijen, sleutels, tekeningen van school, post, pennen, kantoor spulletjes zoals plakband, schaar, lijm.
Misschien kun je zelf het wel verder aanvullen.
Het zijn allemaal spulletjes die als ze geen vast plekje hebben in huis gaan rond slingeren. En hoe meer bakjes, hoekjes en mandjes je creëert hoe meer spullen er gaan rond zwerven.
Kern van dit verhaal: zorg dat alles een vast plekje heeft in je huis, iets wat je in 3 minuten kan doen doe het meteen en ja iedereen heeft een rommel plekje maar zorg dat je wekelijks dat rommelplekje opschoont.

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een leuke tips en gefeliciteerd met je nieuwe site!

Geef een reactie

2 + 14 =

Sluit Menu