Rommelplekje opschonen

Mijnopruimcoach_vaste_plek_in_huis_01

Vandaag had ik een werkafspraak met een jong gezin.
Wat ik daar tegenkwam is iets wat ik vaak zie.
In de woonkamer veel mandjes, hoekjes, stapeltjes, tasjes,bakjes en verzin zo maar door om eventjes je spulletjes in te leggen.
Wat gaat daar in, batterijen, sleutels, tekeningen van school, post, pennen, kantoor spulletjes zoals plakband, schaar, lijm.
Misschien kun je zelf het wel verder aanvullen.
Het zijn allemaal spulletjes die als ze geen vast plekje hebben in huis gaan rond slingeren. En hoe meer bakjes, hoekjes en mandjes je creëert hoe meer spullen er gaan rond zwerven.
Kern van dit verhaal: zorg dat alles een vast plekje heeft in je huis, iets wat je in 3 minuten kan doen doe het meteen en ja iedereen heeft een rommel plekje maar zorg dat je wekelijks dat rommelplekje opschoont.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Gilbert

    Wat een leuke tips en gefeliciteerd met je nieuwe site!

Geef een antwoord

tien + twee =