Lammy heeft mij op weg geholpen nadat ik ten einde raad was!

Na het overlijden van mijn ouders stond er enkele weken later in mijn huis een enorme berg dozen die ik, als enig kind, moest gaan uitzoeken: boeken, administratie, taartvorkjes, documenten, fotoboeken, dozen met dia’s, sieraden en ‘vanalles’ uit mijn jeugd etc…… Wat moest ik er mee? Waar en hoe begin je aan zo’n klus?

Ik zag er echt geen gat meer in! Gelukkig kwam Lammy op mijn weg: haar systeem werkt fantastisch en inspirerend! We ruimden en ruimden, doos na doos (soms wel huiswerk hoor: volgende week moet je deze doos weggewerkt hebben) maar het resultaat was dat de stapel dozen kleiner werd en ik overzicht kreeg! Dat gaf een heel goed gevoel! Ik had me niet geprest gevoeld, had (met hulp) zelf keuzes gemaakt…

Toen er daarna ook nog een nieuw huurappartement op mijn pad kwam waardoor ik mijn 7-kamerwoning zou gaan verruilen voor een 3-kamerappartement gingen we door…. Uitzoeken en wegdoen met in mijn hoofd: Ik kan en wil alleen bewaren wat ik meeneem naar mijn nieuwe appartement!!!

Vele kubieke meters zijn afgevoerd naar kringloop en stort. Ik heb nu gelukkig inzicht in wat er in mijn huis staat, wat ik mee ga nemen naar mijn nieuwe appartement….. Ik ben er erg blij van geworden en kan Lammy écht aanbevelen…..

Gonnie

Delft

Soms gebeurt er veel in je leven waardoor je minder aan de ordening in je eigen huishouden toe komt. Daarom heb ik Lammy benaderd. Even samen de schouders er onder zetten dacht ik. Uiteraard hebben we dat gedaan met veel succes. Wat een opluchting. En wat geeft dat een ruimte in je hoofd! Iets wat je juist nodig hebt als er veel gebeurd in je leven. Maar wat voor mij als een extra cadeautje kwam, is dat ik echt dingen heb geleerd. Lammy gebruikt weinig woorden, maar wist op een respectvolle manier te benoemen waar het inzicht bij mezelf ontbrak. Met wat kleine tips, weet ik nu hoe ik mijn huis geordend kan houden. Ook in drukke tijden. Ik gun iedereen deze ervaring!
I.

Amsterdam

Wat een impact heeft de start met jou op zolder gehad… Gevolg: (nieuwe) dakkapel, gamekamer die inmiddels in gebruik is met TV voor film en games. Maaaar, het ruimen gaat ondertussen nog steeds door. Overal gaat de wind doorheen. Dit is voor ons het jaar van de definitieve veranderingen, een metamorfose van vrijwel ons gehele huis.
Het kost wat… pfff, maar we leven nu en kunnen er nu nog hopelijk heel lang van genieten. Dus gaan met die banaan…

Marian

Papendrecht

Lammy kwam op mijn pad, toen ik, geveld door ziekte en operatie toch wilde verhuizen. Ik woonde in een appartement en ging naar een eengezinshuis. In mijn eentje kon ik dit niet klaren en ik vond Lammy op het internet.
Het was een schot in de roos, Lammy nam de gehele verhuizing op zich. Ze kwam snel langs, inventariseerde wat er mee zou gaan en ging ook naar de opslag waar nog meubels stonden. Met haar team zorgde ze voor de gehele verhuizing en had ook veel praktische tips voor de inrichting van het nieuwe huis. Ik merkte dat ze echt meedacht en meeleefde. Dat was een enorme steun.
Tijdens de verhuizing was ik er niet, maar we hadden veelvuldig telefonisch contact met elkaar. Toen ik in mijn nieuwe huis aankwam stonden alle meubels op hun plek, de keuken, badkamer en klerenkasten waren volledig ingeruimd, de wasmachine was aangesloten en zelfs het bed was opgemaakt. Het was echt heerlijk.
Het enige wat ik hoefde te doen was de sleutel in het slot steken en genieten! En mijn vorige appartement…was keurig en schoon achtergelaten. Een hele grote pluim voor Lammy, ze heeft het echt fantastisch gedaan.

A.

Amstelveen

Na 45 jaar, met 4 kinderen, een groot huis verlaten op weg naar een kleiner huis is een uitdaging.
Wat neem je mee en wat kan weg? Zelf verdwaal je gemakkelijk in eindeloze nostalgie.
Mijn opruimcoach leidt je met zachte hand stevig langs de valkuilen en naar de gewenste compacte verhuizing.
Prima actie, DANK!

S.

Amsterdam

Hartelijk dank voor je frisse blik op mijn in de loop der jaren opgebouwde onlogische indeling van mijn huis/ kasten/laden. Op een heel hartelijke, ook best confronterende (nodig!) maar zeker bemoedigende manier heb je me een zet in de goede richting gegeven om dingen anders (bewustere keuzes!) te gaan aanpakken.
Ik hoop je niet meer nodig te hebben, maar weet je zeker te vinden mocht dat wel zo zijn. Ik raad iedereen aan die geen idee heeft waar te beginnen met opruimen jou in te schakelen. Vol goede moed en stap voor stap aan de slag vanaf nu!

Anne

Gouda

Mijn werkkamer stond vol en was eerder een opslagplek geworden, dan dat ik er nog ondernemend in bezig kon zijn.
Het verlangen hier wat aan te doen had ik al jaren maar niemand die er verder baat bij had, dus het werd een uitstelpost. Tot eind vorig jaar. Binnen een week hadden we een intake en na 15 uur samen en 15 uur in mijn eentje doorpakken, heb ik zowaar een nieuwe kamer!
35 kilo lichter voor mijn gevoel en met alleen maar dingen erin die ik er wil hebben. Ik loop iedere werkdag met zin naar mijn werkplek toe. Het maakt me niet uit of de rest van ons huis er wat geleefd uitziet vanwege het feit dat we twee kleine kinderen hebben en allebei werken. Dit is mijn stek, waar ik nu weer energie van krijg. Dankjewel Lammy voor je inzichten, tips en confrontaties waardoor je me hielp mijn doel te bereiken. Ik ben heerlijk opgeruimd het nieuwe jaar in gegaan.

Astrid van der Laar,
zelfstandig ondernemer, www.lachopdedag.nl

Leiden

We hebben erg fijn gewerkt met Lammy. Ze is prettig en respectvol naar je spullen toe. Lammy weet de juiste vragen te stellen als je even vast loopt of als je moeilijke keuzes moet maken. Het is fijn dat ze je helpt met het onderscheiden van heldere categorieën waardoor je snel verder kan. Ook met de afhandeling van de spullen wordt je fijn geholpen zodat je dezelfde dag nog resultaat hebt. Zeer blij mee en ben zeer geholpen!
A.

Amsterdam

Van Lammy kreeg ik een spoedcursus organiseren, met net die details die ik miste en die de spijkers op hun kop sloegen. Ik kan nu echt verder!

G.

Vlaardingen

Ik nam contact op met Lammy nadat ik me realiseerde dat we 4 jaar in ons "nieuwe" huis woonden en nog steeds ongeopende verhuisdozen en spullen hadden die geen plaats in huis hadden. Eigenlijk zag het eruit en voelde het alsof we nog niet gesetteld waren ... Lammy was geweldig in het kalmeren van me en hielp het enorme project op te splitsen in kleine haalbare stappen. Ze is erg praktisch en proactief. Het was een plezier om samen te werken!

M.

Rotterdam

Lieve Lammy,
Ja, nog steeds ben ik blij met je hulp deze zomer. Ook je humor en discretie heb ik erg gewaardeerd. Als ik ga verhuizen bel ik je weer!!
Je bent een vakvrouw.

Marjo

Zoetermeer

Samen met Lammy heb ik mijn hele huis uitgekamd, alsof ik ging verhuizen. Bijna alles is in handen geweest en kritisch bekeken: houden of weg... Met weg heb ik moeite; frutsels, goede spullen, kaarten, emo-stuf en kleding niet te vergeten. Wat doe je ermee?! Nou weg dus; naar de kringloop. Lammy is zo lief geweest autoladingen vol mee te nemen. Dat lucht op! Nu zelf de laatste kleine opruimklusjes fixen, maar met het gros op orde én de houden of weg methode is dat appeltje eitje!

Vanessa

Amsterdam

De quickscan werkt als eye-opener.
Door samen met Lammy door het huis te lopen, ga je anders naar je spullen kijken. Je krijgt inzicht in je denken over spullen en het bewaren ervan.
Nadat ze geweest was, ben ik meteen met het eerste aan de slag gegaan.

Hester

Alphen aan den Rijn

Ik ben fan van Lammy! En fan wordt je niet zomaar, toch? Lammy is lief, duidelijk, professioneel, positief, helder en gewoon een echt leuk mens. Voor de 30 dagen opruimchallenge die ik organiseerde voor mijn community zocht ik de allerleukste opruimcoach van Nederland. Lammy stond met stip op 1. Tijdens die 30 dagen samenwerken lukte het haar om de 1000 deelnemers te motiveren en te inspireren HOE je goed opruimt. En dan niet belerend en oordelend of truttig. Nee ‘hands on’ en actie! Ik heb heel veel van Lammy geleerd over organiseren en opruimen maar vooral ook echt genoten van haar energie en vrolijke gesprekken.

Lisa Portengen

Amsterdam

Wij zijn deze zomer verhuisd naar ons nieuwe huis. We hebben nu echt een hele fijne ruime keuken, maar ik vond het echt heel lastig waar ik al onze spullen het beste kon opbergen. En als de kinderen hadden geholpen met de vaatwasser uitruimen kon ik de spullen niet meer vinden omdat zij die ergens anders hadden gezet. Lammy bood na een kort telefoongesprek aan om samen online de keuken aan te pakken. Met de laptop op het fornuis voor de beeldverbinding heb ik me danig in het zweet gewerkt! Ik leerde kritisch kijken naar mijn spullen en keuzes te maken. En nee, ik hoefde eigenlijk geen 3 knoflookpersen en na overleg met mijn man heb ik alleen zijn meest favoriete messen bewaard. Inzicht in de voorraad hielp mij ook: aangebroken verpakkingen in de keuken en dichte (voorraad!) in de kelderkast. Het was echt fijn om het samen te doen. Lammy stelde mij vragen en ik maakte uiteindelijk de keuzes. Zodat de keuken inrichting bij mij en mijn gezin past. Bedankt voor alle tips Lammy, je hebt er echt kijk op.

Christie

Zeeland

Na eindeloos uitstel gedrag omdat ik eigenlijk niet goed wist hoe en wat, wist ik een ding wél, de keuken moest anders. Het was er rommelig en ongezellig omdat er een open voorraad kast in staat. Daardoor werd je als het ware naar de kast en de rommel toegetrokken ..niet echt een eye-cather.. Toch maar de stoute schoenen aan getrokken en contact met Lammy gezocht. Ze heeft mijn ogen geopend en op papier de keuken ingericht zoals ik het graag wilde hebben en handig was. Elk keukenkastje leeg gehaald en met de 4 dozen systeem gewerkt.
Houden of wegdoen. Houden, deze ruimte of andere ruimte? Wegdoen, weggeven of weg gooien? Uiteindelijk was 2 uur toch iets te kort en moest het een en ander ook nog landen bij mij.
Eind van de middag verder gegaan en wat blijkt… Door naar alles kritisch te kijken bleek ik een zee van ruimte te hebben in mijn kasten, ondanks mijn voorraad. In de open kast staan nu mijn glazen en kopjes. Veel gezelliger en nu word je niet meer naar de rommelkast gezogen.
Mijn keuken is weer een keuken dankzij Lammy.

Diana

Hardinxveld Giessendam

Wat een resultaat! Top. Lammy heeft me geholpen om meer structuur in mijn huis aan te brengen. Door al het speelgoed slipte ons hele huis dicht. Nu is alles mooi opgeruimd.
Het waren ook nog leuke dagen. Lammy is prettig in de omgang en geeft je op een fijne manier advies over wat je moet doen met al je spullen. Volgende keer huur ik haar weer in.

Brenda

Den Haag

Een lot uit de loterij! Dat is Lammy voor mij. Ik had iemand nodig die mij hielp mijn chaotische administratie op orde te brengen. Die mij zou kunnen helpen mijn mappen met “herinneringen” te ordenen. Die orde zou kunnen scheppen in mijn talloze CD’s en DVD’s. Die mijn Indische boekenschat ordende en op alfabet zette.
Kortom, iemand die orde zou kunnen brengen in huis en derhalve ook in mijn brein! En … zij heeft mij geleerd dat “weggooien” ook mogelijk is en nuttig bij het opruimen! Zo iemand is Lammy!

Deftig gezegd: Lammy voldoet aan alle eisen en verwachtingen die ik had en daarbij is ze nog heel aardig ook!

Henny

Oude Watering

Contact ?

Bel 06-24824092 of
mail [email protected]nullmijnopruimcoach.nl

Of vul het contactformulier in
en ik neem contact met je op.