Griep in de zomer?

griep1
Afgelopen week ben ik een aantal dagen goed ziek geweest.
Ik ben nooit ziek en nu had ik als enige in Nederland (in augustus) de griep. Ik kan er nu ook over mee praten. Griep hebben is echt geen pretje.

Wat ook geen pretje is, is na een kleine week ziek zijn weer op gang komen en het gevoel hebben dat je vreselijk achter loopt.
Dat gevoel kwam gisteren nadat ik 4 dagen helemaal niets heb kunnen doen eventjes naar boven bij mij.

Dat gevoel heb ik maar heel snel in de prullenbak gegooid. Ik dacht “als ik met dit gevoel blijf rond lopen wordt ik niet veel blijer”.

Maar ja hoe gooi je die gedachtes in de prullenbak.

Ten eerste om me bewust te zijn wat echt belangrijk is.
-Mijn gezondheid. Het was nodig om echt even uit te zieken en om nu eventjes in een redelijk rustig tempo op te starten.
-Mijn idee over later. Dat ik op mijn tachtigste me niet herinner dat het, nadat ik ziek was, niet zo opgeruimd was als anders  maar dat iedereen lief en bezorg was.

En ten tweede om me te beseffen dat de basis goed is en dat ik met kleine inspanning snel weer op het gebruikelijke niveau ben.

Heb jij hulp nodig om een goede basis te hebben. Schroom niet om hulp te vragen! Het geeft zoveel meer rust en vrijheid!


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

een − 1 =