Opruimen staat bij veel mensen hoog op de agenda. Toch komt het er vaak niet van en blijven de stapels liggen. Hoe kun je dit patroon doorbreken?

Een beetje hulp van Mijn Opruimcoach is dan net het steuntje in de rug waarop je zat te wachten. Samen brengen we rust in huis en leer jij hoe je dat zelf structureel en efficiënt kunt aanpakken.

HULP BIJ
Opruimen huis​

Een opgeruimd huis is niet voor iedereen hetzelfde. Wat de één gezellig vindt, is voor de ander rommelig. Kom je tot rust met al jouw dierbare spulletjes om je heen of voel je juist prettig in een zo leeg mogelijke kamer? Waar het om gaat, is dat jij je gelukkig voelt in je eigen huis en dat jouw leefruimte daarop aansluit.

Heb je het gevoel dat jouw spullen je in de weg zitten en word je daar onrustig van?

Mijn Opruimcoach kan je daarbij helpen.

Samen gaan we aan de slag. We steken de handen uit de mouwen en zorgen ervoor dat je huis weer jouw thuis wordt.

HULP BIJ
Administratie​

Als de administratie je boven het hoofd groeit, verlies je de controle. Daar kun je aardig zenuwachtig van worden, van al die ongeopende enveloppen. Soms is de stapel papieren zo hoog, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt eraan beginnen, maar je wordt al moedeloos als je ernaar kijkt.

Hoe breng je orde in de chaos, zodat je weer zicht krijgt op jouw financiën?

Mijn Opruimcoach kan je daarbij helpen.

Samen gaan we aan de slag. We gaan uitzoeken, sorteren, ordenen en archiveren. En het belangrijkste: dat doen we op een manier die bij jou past en die voor jou gemakkelijk bij te houden is. Maatwerk dus!

HULP BIJ
Agendabeheer

Druk druk druk. Hoor jij het jezelf ook zo vaak zeggen? Je komt om in de sociale en zakelijke verplichtingen, waardoor de leuke dingen er soms bij inschieten. Je vindt het lastig om prioriteiten aan te brengen en zeker om je er ook aan te houden. Al die taken, afspraken en verwachtingen: hoe krijg je weer grip op je eigen tijd?

Mijn Opruimcoach kan je daarbij helpen.

Samen brengen we jouw tijdsbesteding in kaart en brengen we daarin prioriteiten aan. Wat zijn terugkerende taken en hoe ga je om met onverwachte acties of grote klussen?

Met een goede planning krijg je weer tijd voor je gezin, je hobby’s of andere leuke dingen. Sterker nog: misschien hou je zelfs tijd over!

HULP BIJ
Organiseren huishouden

Heb jij soms het idee dat je niet meer de controle hebt over je huis en gezin? Dat de huishoudelijke taken zich opstapelen en dat er nooit een eind aan komt? Er moet nog zoveel gebeuren en jij holt voor je gevoel de hele tijd achter de feiten aan. Wat zou het fijn zijn als je jouw huishouden effectiever op de rit krijgt…

Mijn Opruimcoach kan je je daarbij helpen.

Samen kijken we wat er in huis moet gebeuren. De was, de boodschappen, de schoonmaak:

wat loopt goed en wat kan beter? Zijn er taken die je uit handen kunt geven of die je kunt combineren? Wat vind je belangrijk en hoe pak je dat effectiever aan?

Samen maken we een planning die bij jou en je gezin past zodat jij (weer) grip krijgt op jouw huishouden.

HULP BIJ
Verkoopklaar maken huis

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, ga je er anders naar kijken. Wat zien potentiële kopers? Is het gezellig en aantrekkelijk, of toont het rommelig? Je weet dat het écht een verschil zou maken als je een en ander opruimt, maar hoe pak je dat aan als je al zoveel aan je hoofd hebt?

Mijn Opruimcoach kan je daarbij helpen.

Samen kijken we hoe jouw huis het best tot zijn recht komt. We zorgen dat alles er netjes uitziet en zoeken een oplossing voor de spullen die tijdelijk uit het zicht moeten. Zo hoef je niet steeds in de stress te schieten als je kijkers op bezoek krijgt. En let maar op: voor je het weet is jouw huis jóuw huis niet meer. Verkocht!

HULP BIJ
Verhuizen

Verhuizen is een grote klus. Niets voor niets geldt het als één van de grootste stressfactoren in een mensenleven. Terwijl je van alles moet regelen om deze stap mogelijk te maken, ligt ook de organisatie van de verhuizing nog op je te wachten.

Mijn Opruimcoach kan je daarbij helpen.

Samen maken we een plan de campagne. Wat moet er gebeuren? Welke zaken regel je zelf en wat kan ik voor je doen? We gaan goed voorbereid aan de slag met inpakken, zodat jouw spullen in het nieuwe huis zó de kast in kunnen.

Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe huis jouw nieuwe thuis wordt.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Wij beloven je dat we je geen spam zullen sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.