Laten we weer aan het werk gaan.

De afgelopen weken zijn het hier hectische weken geweest. Hectische weken in de zin van dat alles anders was dan normaal. Zowel in mijn werk als hier in huis.

Hoe het begon

Het begon allemaal toen ik gebeld werd door Q-music. Of ik live op Q-Music radio een cursus kan geven. Een cursus aan Matti en Marieke en een paar luisteraars omdat Matti altijd zijn spullen kwijt is. Ja hoor daar ben ik wel voor te porren. Maar wat een stress geeft dit soort dingen. Vooral omdat het zo spannend is om op nationale radio mijn verhaal te doen. Ik heb al eens eerder een blog geschreven over spannende dingen ondernemen.

Wat er daarna gebeurde

Uiteindelijk pakte de “cursus” iets anders uit dan live op de radio maar de adrenaline stroomde wel door mijn bloed. Het toeval wilde dat 1 van de deelnemers aan deze “cursus” een web redactrice is bij de Vriendin. En je raad het al. Ik blog nu voor de vriendin. Tegelijk werd ik ook gevraagd voor een 8 delige serie over opruimen voor de Elle Decoration NL.

Ook ben ik bezig met een Opruimchallenge te organiseren. Niet een Opruimchallenge met elke dag een opdracht of doe elke dag 1 ding meer de deur uit. Nee het wordt een Opruimchallenge met zowel een individueel programma in een online leeromgeving als een gezamenlijk gedeelte op een gesloten Facebook pagina. Er zit veel werk in deze opruimchallenge vooral om de online training op te zetten. Maar wat wordt het gaaf! Wil je meedoen meld je dan aan op de site van www.mijnopruimchallenge.nl

Vorige week mocht ik een workshop geven bij de School voor Organizing aan collega’s. Met als onderwerp “ moeiteloos klanten werven”. Leuk die workshop naam maar ga dit maar eens waar maken. Gelukkig was iedereen na afloop enthousiast. Maar ik moet toegeven een workshop geven aan collega’s is toch echt wat anders dan een workshop geven aan mensen die willen opruimen.

Dan kwam daar deze week ook nog eens de twee verjaardagen van mijn meiden bij. Ik heb nu een twintiger?en een zeventiener in huis. De dagen waren gezellig met veel jeugd in huis.

Hoe het nu is

Maar zoals de titel van deze blog al aangeeft wat mij betreft mag het wel weer back to normaal. Ik kom er op deze manier wel achter wat ik het liefste doe. En dat is toch echt als professional organizer/opruimcoach onderweg zijn. Bij mensen thuis handen uit de mouwen steken. Op zoek naar methodes en structuur wat voor die persoon werkt. Wat hou ik toch van mijn vak.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

4 × twee =