LINDAnieuws overvalt met vraag naar opruimtips

LINDAnieuw 8 pruimtips van Mijn Opruimcoach

Midden in de puinhoop van kerstdozen, dennennaalden, sop-emmer en nepsneeuw gaat mijn mobiel.
Zal ik doorgaan met orde scheppen in deze troep of toch even snel dat telefoontje aannemen? Ik denk dat het een vriendinnetje is die me een opgeruimd 😉 2015 wil toewensen.
Toch maar snel even opnemen.
Ja mevrouw u spreekt met De LINDAnieuws. We willen graag een interview voor de online LINDA met 8 x opruimtips om het jaar goed te beginnen.
Nou ben ik altijd in voor een leuk interview vooral als het gaat om opruimtips! Het werd een erg leuk gesprek, ze was van plan om meerdere mensen te bellen voor opruimtips maar ja ik had zoveel te vertellen dat het een uitgebreid artikel is geworden met 8 tips van Mijn Opruimcoach.
Opeens moet je dus je plannen omgooien. Tijd vrij maken voor iets wat op dat moment even belangrijker is.
Ook dat is iets wat Mijn Opruimcoach je kan leren zonder gelijk in de stress te raken. Deze foto is 3 uur later gemaakt en weet je, morgen komt er weer een dag!


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

twee × 5 =