Maak een afspraak met jezelf

Mijnopruimcoach_Vandaag_begin_ik_01

Hebben jullie dat ook, dat je al dagen denk ik moet de keuken een keer een goede schoonmaakbeurt geven of dat je al weken roept we moeten de schuur eens opruimen?
Ja, maak dan een afspraak met JEZELF.
Pak je agenda en kijk wanneer je een paar uur tijd hebt. Zet de afspraak in je agenda.
Een afspraak met je vriendin of zakelijke klant laat je niet zo maar voorbij gaan. Doe dat dan ook niet met jezelf!
Kern van dit verhaal: Een afspraak met jezelf is ook een afspraak


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

achttien − 8 =