Magneetplekken? Wat is dat nou weer?

Heb jij ze ook? Magneetplekken?

Magneetplekken? hoor ik je al denken.

magneetplekken Ja van die horizontale oppervlaktes waar alles eventjes geparkeerd wordt. Echt alles kom je er tegen.

Post, sleutels, kleingeld, batterijen, haar elastiekjes, tandenstokers, pennen, reclamefolders, en als het tegen zit zelfs wel eens een paspoort.

Het zijn van die lege plekjes in je woonkamer waar je snel eventjes wat neer legt. Waar je of niet weet waar je er zo snel mee naar toe moet of even geen zin hebt om het op te ruimen.

Als je niet oppast worden dit soort plekjes binnen een paar weken verzamelplekken van allerlei uitgestelde beslissingen.

Uitgestelde wat?

Ja, uitgestelde beslissingen. Het zijn allemaal voorwerpen of papieren waar je even geen beslissingen over hebt genomen. De beslissingen om iets te houden of iets weg te doen.
Veel van deze spulletjes hebben een eigen plekje in huis. Moeten alleen op de goede plek gelegd worden.
Voor de spulletjes die nog geen vast plekje hebben moet je je afvragen of je het wel een plekje wilt geven in huis. Zo ja, maak dan er ruimte voor. Zo nee, doe het dan weg.

Kijk een rommel-laatje of bakje hebben we allemaal nodig maar niet elk horizontale oppervlakte hoeft een magneetplekje te worden!


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

5 × twee =