Met Wie? Met RTL4!

editieNL-1

Tring tring tring, hij blijft maar gaan, waar ligt dat ding dan toch.
Echt. Als opruimcoach ben je ook wel eens wat kwijt hoor.

Met Lammy Wolfslag van Mijn Opruimcoach

Met RTL4

Met wie?

Met RTL4. We willen graag een reportage maken over opruimen en nu is onze vraag wilt u daar aan meewerken?

Mijn gedachtes gaan alle kanten. Van wha televisie, tot heb ik dan wat te vertellen en dan nog van alles wat er tussenin zit.

Na een erg leuk gesprek met de vlotte mevrouw van de televisie zeg ik JA IK DOE HET met bonzend hart. Afspraak is in Gorinchem, stukje rijden maar oké dat hebben we er wel voor over.
Nog geen dag later wordt de afspraak verplaatst van Gorinchem naar Almelo. Voor mij echt de andere kant van de wereld. De vlotte mevrouw van de televisie was nog vlotter om te zeggen `take it or leave it we hebben een miljoen kijkers, zegt u het maar mevrouw Wolfslag`
Ja ja ik kom er aan!

Nou dat heb ik ook eens meegemaakt. 3 uur opnames.
Shotjes van links, opname van rechts, herhalen sus, net doen alsof zo.

Spannend wat ze zullen uitzenden.
Ik ben de hele dag onder een steen gaan liggen. Bang wat het zou gaan worden . s ‘Avonds wanneer die miljoen mensen naar Editie NL kijken zit ik met een vriendinnetje bij de pizzeria net te doen of er niets is gebeurt.
De smsjes en whatsappjes stromen binnen en uiteindelijk besluit ik toch maar naar het filmpje te kijken die mijn lief me stuurt. Het valt alleszins mee.

En weet je van 3 uur opnames heb je wel geteld 2 minuten eeuwige roem.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

14 − 8 =