Mijn Opruimchallenge, anders dan al die andere

Mijn OpruimchallengeNa weken van regen en wind zit het er toch langzaam aan te komen, de lente. Als we het weerbericht mogen geloven krijgen we deze week droge en warmere dagen.
En daarbij hoort, in het voorjaar, ook het lente gevoel. Wat komt er meer overeen met het lente gevoel dan een opgeruimd huis!
Niet voor niets is al van ouds her de voorjaarsschoonmaak voor veel mensen een traditie. In onze tijd geen voorjaarsschoonmaak maar een opruimchallenge.

Vroeger

Vroeger deed men de voorjaarsschoonmaak om redenen die er nu niet meer zijn. Je had een ander soort kachel waardoor je na een hele winter stoken wel moest luchten en schoonmaken. Nu heeft een opruimchallenge in het voorjaar veel meer te maken met de eerste zonnestralen die je huis binnen dringen waardoor je de lentekriebels krijgt om op te ruimen. Zowel in 2015 als in 2016 heeft Mijn Opruimcoach een opruimchallenge georganiseerd.

Nu

En dat is nu net wat we de hele maand april gaan doen. 30 dagen elke dag iets opruimen. Dat kan een klein klusje zijn van 5 minuten zoals je portemonnee uitmesten tot een hele dag je schuur opruimen. Waar het om gaat is dat je elke dag een klus aanpakt. Een klus door jou zelf gekozen van je opruimposter die je op dag 1 ontvangt. Dus geen voorgekauwde klussen maar klussen die in jouw huis nodig zijn.

Toekomst

Maar deze opruimchallenge is anders dan alle andere opruimchallenges tot nu toe. Deze challenge gaat niet alleen over opruimen maar ook over jou. Je gaat uitvogelen hoe het bij jou in de hoofd werkt, waarom is het soms zo lastig. En wat kun je doen om het jezelf makkelijker te maken. Vandaar dat je elke dag inlogt in de online leeromgeving van Mijn Opruim Challenge.

Wat gaan we doen?

Op een gesloten Facebook pagina kunnen we elkaar stimuleren en motiveren. We kunnen voor en na foto’s plaatsen, vragen stellen en praktische oplossingen bedenken voor jou opruim problemen. We hebben twee gezamenlijke opruimdagen gepland. Op die dagen kun je de klus aanpakken waar je het meeste tegen op ziet. We helpen elkaar. Niet fysiek maar wel mentaal. Maar ook zullen op Facebook een paar winacties plaats vinden.

Wie gaat je helpen?

Buiten de bezielende begeleiding van Lammy Wolfslag van Mijn Opruimcoach die Mijn Opruim Challenge heeft ontwikkeld zullen nog een aantal andere mensen mee werken.
Er is een specialist die je gaat helpen om digitaal op te ruimen en ook is er een coach die ons gaat helpen om ons hoofd leeg te maken.

Hoe kun je aanmelden?

Al met al een uitgebreide opruimchallenge die voor veel mensen processen aan het werk zetten zowel in huis, als digitaal als in je hoofd . Zien we elkaar in April?
Ga eens een kijkje nemen op de site van Mijn Opruim Challenge, daar kun je je ook aanmelden om deel te nemen aan de challenge.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

19 + 14 =