Mis jij de vakantie ook zo?

Wat was het fijn hé, om weer eens echt vakantie te kunnen vieren. Nog niet helemaal als vanouds door de Corona beperkingen, maar toch, wel meer vakantiegevoel als vorig jaar voor de meeste van ons.

En ja als je dan weer moet beginnen na 3 weken vakantie is dat best wel even lastig. Alles begint in één keer weer. Weer naar school, sportclubs, weer op kantoor werken, mantelzorgen, enz.

Zelf probeer ik zo snel mogelijk weer in een ritme te komen. Ik zorg dat de was niet opstapelt, dat elke dag de keuken weer aan kant is, de rondslingerend spulletjes worden weer strakker opgeruimd en de familie agenda wordt weer elke dag bijgewerkt. Ook daar heb ik wel eens wat over geschreven.

Zo kom ik weer snel in het ritme van de dag. Maar ja, ik mis toch echt die vakantie en wat doe ik daaraan? Hierbij geef ik jou mijn 3 manieren om toch je vakantie gevoel vast te houden zonder dat je je boel de boel laat.

Fotoalbum.

Ik zorg dat er een mooi fysiek fotoalbum komt. Zodat ik elke dag even weg kan dromen over onze mooie reis. Al jaren hou ik op vakantie Polarsteps bij en bij thuiskomst is het 1 druk op de knop en 5 dagen later heb ik het fotoboek in huis.

Reisje.

Wat ik ook altijd probeer te doen is dat er een volgende uitje/reisje gepland staat. Al is het maar 1 nachtje bij familie of vrienden die ver weg wonen blijven slapen. Je kijkt weer ergens naar uit.

Eten.

En last but not least. Wij proeven altijd producten uit het land of uit de streek waar we op vakantie zijn. Zo hebben we dit jaar echt Toscaanse pasta geproefd. Echt zo anders dan de pasta hier in Nederland. Wat we lekker vonden hebben we meegenomen naar Nederland. Ook duiken we altijd de plaatselijke supermarkt in om daar producten te scoren.
Terug in Nederland maken we er altijd een klein feestje van als we deze producten gaan eten.

Zo houden we ons vakantiegevoel vast maar pakken we wel snel de draad van ons leven weer op.
Fijne herfst allemaal.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

5 × 4 =