Opgerolde onderbroeken

onderbroeken

Op dit moment waait er een wind door opruimend Nederland. Nee niet alleen Nederland, wereldwijd is er een aardig windje. waarom waait die wind? Nou voornamelijk om hoe we ons kleding moeten vouwen!

Sinds enige tijd is er een opruim goeroe opgestaan genaamd Marie Kondo. Zij verovert op dit moment heel de wereld met haar filosofie. Marie Kondo heeft een boek geschreven dat heet opgeruimd! Het is een boek vol inspiratie.

Wat een belangrijk onderwerp bij haar is is hoe wij onze kleding moeten opvouwen en behandelen.
Nou dat behandelen vind ik nog lastig, dank je wel zeggen tegen mijn sokken gaat mij toch net iets te ver.
Maar waar ik nog wel iets van kan leren is haar manier van opvouwen.

Zolang ik dit werk doe, en dat is nu toch echt al weer heel wat jaren, heb ik in kledingkasten 2 manieren gezien van kleding opruimen. 1 je vouwt alles op een stapel of 2 je gooit alles in je kast. Wat ik nog nooit heb gezien is dat bijvoorbeeld onderbroeken als een soort rolletje worden opgevouwen en dan achter elkaar worden opgeborgen.

Eerst dacht ik nog van je dat doe ik niet hoor, maar de stapel onderbroeken zag er toch echt altijd een beetje rommelig uit.
Afgelopen weekend was ik het zat. Ik dacht ga het ook eens proberen dat opvouwen tot een rolletje. En van het een kwam het ander. De opgerolde onderbroeken belandde in de la met ondergoed. En warempel wat zag dat er overzichtelijk en netjes uit. Je moet weten, ik als opruimcoach hou erg van overzichtelijke en nette laatjes.

Ik ben gelijk de onderbroeken van ieder gezinslid aan gaan pakken. Vanaf vandaag liggen dus hier in huis de onderbroeken opgerold en achter elkaar in de la.

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Sluit Menu