Opruimen of organiseren? 2 verschillende dingen!

keukenorganiseren

Vandaag ga ik de keuken opruimen. Vaak denken we dat als ze éénmaal hebben opgeruimd dat het dan allemaal op rolletjes gaat lopen.

Je hebt je keukenkastjes uitgemest. Alles wat over de datum was weg gedaan. Lekker een sopje door de kastjes. En hopelijk ook nog het één en ander aan dubbele spullen weg gedaan.
Je hebt een heerlijk tevreden gevoel. Je beloont jezelf voor de gedane arbeid met een uurtje heerlijk dat leuke doek lezen.

Tot zo ver helemaal goed.
Als het alleen maar gaat om je keuken eens een goede sop beurt te geven.

Als het gaat om dat je altijd alles kwijt bent, mis grijpt, onrustig wordt van de keuken, niet goed kan schoonmaken omdat er teveel spullen zijn of dat er allemaal rommel en losse dingen in de keuken liggen. Dan is puinruimen niet voldoende.

Dan wordt het tijd om te gaan organiseren. En dat is nou net wat veel mensen lastig vinden.

Hoe deel ik mijn keuken in zodat alles handig ligt, hoe zorg ik er voor dat ik niet mis grijp, hoe komt het dat er altijd zoveel losse spulletjes in de keuken liggen en hoe zorg ik er voor dat dit niet meer gebeurt.

Al deze vragen en natuurlijk nog veel meer kan een professional organizer jou antwoord op geven.
Een professional Organizer gaat eerst met jou “puinruimen”, oorzaken zoeken en gaat dan samen met jou naar jou wensen organiseren.

opruimen kunnen we bijna allemaal maar organiseren is toch echt een vak apart.

Wil jij ook je huishouden georganiseerd hebben, niet meer mis grijpen, geen onrust van alle losse spulletjes meer ervaren?  Je weer thuis voelen in je eigen huis? Ik help je graag.
Druk op deze link voor meer informatie over hoe ik jou kan helpen om een georganiseerd huishouden te krijgen.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

12 + 13 =