Achter
Mijn Opruimcoach
staat
Lammy Wolfslag

Ik weet uit eigen ervaring maar al te goed wat er allemaal nodig is om een huishouden op rolletjes te laten lopen en ook hoe druk het kan zijn. Spullen ruimen zichzelf helaas niet op en tijd is voor iedereen beperkt. Gelukkig is organiseren mijn sterke kant. En wat mij van nature gemakkelijk afgaat, deel ik graag met anderen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken.

Lammy Wolfslag

Achter Mijn Opruimcoach staat Lammy Wolfslag

Gediplomeerd professional organizer
Om mijn werk als opruimcoach/professional organizer goed in de praktijk te kunnen brengen, heb ik in 2009 de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professionele Organizers gevolgd. Sindsdien ben ik gediplomeerd professional organizer en tevens lid van de NBPO.

In ontwikkeling blijven
Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik in 2017 de post-HBO leergang voor senior Professional Organizer (niveau B) bij de School voor Organizing gevolgd. Tevens woon ik regelmatig studiedagen bij.

Brede basis, snel schakelen
Ik ben getrouwd met een ondernemer en samen hebben wij twee dochters. Voordat ik in 2010 met mijn bedrijf startte, werkte ik in de zorg; eerst als verpleegkundige, toen als indicatieadviseur AWBZ en WMO en later nog als coördinator van een vrijwilligersorganisatie in terminale zorg. Door deze werkervaring kan ik situaties snel overzien en ook de behoefte aan hulp goed inschatten.
Als Mijn Opruimcoach houd ik ook een blog bij met tips en mijn persoonlijke opruim ervaringen. Dat die expertise bij veel mensen gewenst is, blijkt uit het feit dat de media mij vaak weten te vinden voor deskundige tips en adviezen, zoals Margriet, Libelle, de Volkskrant, Flair, Vriendin, etc.

Conny Brinkhof

Conny Brinkhof - lid van Mijn Opruimcoach team

Van jongs af aan
Opruimen en organiseren! Het heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Ik ruimde als kind al graag kasten op en was altijd al erg gestructureerd. Dat ik ooit van toch een soort hobby mijn werk zou maken had ik toen nooit kunnen denken. Professional organizer/Opruimcoach was een term wat nog niet in het woordenboek voorkwam.

Opleiding tot professional organizer
Nadat ik in 2018 de basistraining Professional Organizer met goed gevolg heb voltooid wilde ik het geleerde heel graag in de praktijk brengen. Ware het niet dat ik al bijna 25 jaar werkzaam ben in het onderwijs en dat met heel veel plezier doe en daar veel genoegdoening uithaal. Na wat gesprekken met collega organizers werd ik gewezen op Mijn Opruimcoach. Toen ben ik met Lammy in contact gekomen. Na meerdere gesprekken en enkele organizing sessies ben ik toegetreden tot haar team. Een geweldige kans voor mij om het onderwijs en het organizen te combineren. Tevens hou ik ervan om mensen blij te maken en mijn ervaring is nu al dat dat heel goed lukt met een opgeruimd huis.

Maatwerk leveren
Samen met mijn partner heb ik twee zonen die nu op de middelbare school zitten. Nu zij meer en meer zelfstandig zijn heb ik meer tijd om mijn werkzaamheden als Opruimcoach uit te breiden. Mijn sterke kant is dat ik snel verbanden kan leggen, snel kan schakelen. Waardoor ik bij elke kant maatwerk kan leveren.

Micky van Houten

Micky van Houten - lid van Mijn Opruimcoach team

Het digitale tijdperk
Tegenwoordig doen we heel veel digitaal. Steeds meer instellingen sturen hun berichten via e-mail. Overzichten kunnen we opvragen via hun websites. Hier moet je accounts voor aanmaken en heb je dus een wachtwoord voor nodig. Maar ook steeds meer rekeningen krijgen we via de e-mail binnen.

Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in het digitaliseren van de thuisadministratie. Hierbij ligt de nadruk op overzicht en structuur, zodat je met één druk op de knop al je gegevens kunt inzien. Ik ben praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Samen met de klant kijk ik welke manier van digitaal organiseren het beste bij hem of haar past.

Wereldreis is wereldwijs
Na een wereldreis van 10 maanden met mijn gezin, ben ik in 2013 begonnen als Professional Organizer. Hiervoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. De afgelopen jaren heb ik door diverse opleidingen, trainingen en workshops mijn kennis verbreed en verdiept. Eind dit jaar rond ik de post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer af.