Achter
Mijn Opruimcoach
staat
Lammy Wolfslag

Ik weet uit eigen ervaring maar al te goed wat er allemaal nodig is om een huishouden op rolletjes te laten lopen en ook hoe druk het kan zijn. Spullen ruimen zichzelf helaas niet op en tijd is voor iedereen beperkt. Gelukkig is organiseren mijn sterke kant. En wat mij van nature gemakkelijk afgaat, deel ik graag met anderen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken.

Gediplomeerd professional organizer
Om mijn werk als opruimcoach/professional organizer goed in de praktijk te kunnen brengen, heb ik in 2009 de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professionele Organizers gevolgd. Sindsdien ben ik gediplomeerd professional organizer en tevens lid van de NBPO.

In ontwikkeling blijven
Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik in 2017 de post-HBO leergang voor senior Professional Organizer (niveau B) bij de School voor Organizing gevolgd. Tevens woon ik regelmatig studiedagen bij.

Brede basis, snel schakelen
Ik ben getrouwd met een ondernemer en samen hebben wij twee dochters. Voordat ik in 2010 met mijn bedrijf startte, werkte ik in de zorg; eerst als verpleegkundige, toen als indicatieadviseur AWBZ en WMO en later nog als coördinator van een vrijwilligersorganisatie in terminale zorg. Door deze werkervaring kan ik situaties snel overzien en ook de behoefte aan hulp goed inschatten.
Als Mijn Opruimcoach houd ik ook een blog bij met tips en mijn persoonlijke opruim ervaringen. Dat die expertise bij veel mensen gewenst is, blijkt uit het feit dat de media mij vaak weten te vinden voor deskundige tips en adviezen, zoals Margriet, Libelle, de Volkskrant, Flair, Vriendin, etc.

Sluit Menu