Achter
Mijn Opruimcoach
staan
Lammy Wolfslag en Mariëlle Broeks

Mijn Opruimcoach is in 2010 opgericht door Lammy Wolfslag. In de hoedanigheid als bestuurslid van de NBPO kwam Lammy Mariëlle Broeks tegen. Zij is tevens bestuurslid van de beroepsvereniging. Na jarenlang alleen te hebben gewerkt werd het in 2021 tijd om samen verder te gaan. samen verder te groeien. Samen verder om nog meer mensen te kunnen helpen en begeleiden. 2 ondernemende, behulpzame powervrouwen bij elkaar.

Lammy Wolfslag

Mijn Opruimcoach Lammy Wolfslag

Uit eigen ervaring weet ik maar al te goed wat er allemaal nodig is om een huishouden op rolletjes te laten lopen en ook hoe druk het kan zijn. Spullen ruimen zichzelf helaas niet op en tijd is voor iedereen beperkt. Gelukkig is organiseren mijn sterke kant. En wat mij van nature gemakkelijk afgaat, deel ik graag met anderen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken.

Gediplomeerd professional organizer
Om mijn werk als opruimcoach/professional organizer goed in de praktijk te kunnen brengen, heb ik in 2009 de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professionele Organizers gevolgd. Sindsdien ben ik gediplomeerd professional organizer en tevens lid van de NBPO.

In ontwikkeling blijven
Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik in 2017 de post-HBO leergang voor senior Professional Organizer (niveau B) bij de School voor Organizing gevolgd. Tevens woon ik regelmatig studiedagen bij.

Brede basis, snel schakelen
In 1998 ben ik getrouwd met een ondernemer en samen hebben wij twee dochters. Voordat ik in 2010 met Mijn Opruimcoach startte, werkte ik in de zorg; eerst als verpleegkundige, toen als indicatieadviseur AWBZ en WMO en later nog als coördinator van een vrijwilligersorganisatie in terminale zorg. Door deze werkervaring kan ik situaties snel overzien en ook de behoefte aan hulp goed inschatten.
Als Mijn Opruimcoach houd ik ook een blog bij met tips en mijn persoonlijke opruim ervaringen. Dat die expertise bij veel mensen gewenst is, blijkt uit het feit dat de media mij vaak weten te vinden voor deskundige tips en adviezen, zoals Margriet, Libelle, de Volkskrant, Flair, Vriendin, etc.

Mariëlle Broeks

Mijn Opruimcoach Mariëlle Broeks

In 2017 rondde ik de erkende opleiding tot professional organizer af en ging ik als zelfstandig professional organizer aan de slag, met succes! Inmiddels heb ik heel wat organize-uren en opleidingen achter de rug die me hielpen me verder te ontwikkelen tot een allround professional organizer.

Ik volgde de propedeuse Hbo Psychologie, de opleiding tot Coach & Trainer (NOBCO en CRKBO gecertificeerd) en een opleiding mediation. Omdat ik het ook heel belangrijk vind om een goed ingericht huis te hebben, heb ik ook nog een creatieve en zeer leerzame opleiding Binnenhuisarchitectuur in Amsterdam gevolgd en met succes afgerond.

Voordat ik professional organizer werd, was ik meer dan 20 jaar werkzaam binnen de Rabobank op allerlei functies. In het begin werkte ik vooral met klanten als klantadviseur en later achter de schermen als managementassistent en assistent P&O.

Tijdens mijn werk ontdekte ik dat ik graag voor, maar vooral mét mensen werk, dat ik snel overzicht heb in wat er nodig is en me erg makkelijk kan verplaatsen in de ander. Als Mijn Opruimcoach leg ik echt de verbinding met mensen en begeleid hen om hun doelen te bereiken.

Conny Brinkhof

Conny Brinkhof - lid van Mijn Opruimcoach team

Van jongs af aan
Opruimen en organiseren! Het heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Ik ruimde als kind al graag kasten op en was altijd al erg gestructureerd. Dat ik ooit van toch een soort hobby mijn werk zou maken had ik toen nooit kunnen denken. Professional organizer/Opruimcoach was een term wat nog niet in het woordenboek voorkwam.

Opleiding tot professional organizer
Nadat ik in 2018 de basistraining Professional Organizer met goed gevolg heb voltooid wilde ik het geleerde heel graag in de praktijk brengen. Ware het niet dat ik al bijna 25 jaar werkzaam ben in het onderwijs en dat met heel veel plezier doe en daar veel genoegdoening uithaal. Na wat gesprekken met collega organizers werd ik gewezen op Mijn Opruimcoach. Toen ben ik met Lammy in contact gekomen. Na meerdere gesprekken en enkele organizing sessies ben ik toegetreden tot haar team. Een geweldige kans voor mij om het onderwijs en het organizen te combineren. Tevens hou ik ervan om mensen blij te maken en mijn ervaring is nu al dat dat heel goed lukt met een opgeruimd huis.

Maatwerk leveren
Samen met mijn partner heb ik twee zonen die nu op de middelbare school zitten. Nu zij meer en meer zelfstandig zijn heb ik meer tijd om mijn werkzaamheden als Opruimcoach uit te breiden. Mijn sterke kant is dat ik snel verbanden kan leggen, snel kan schakelen. Waardoor ik bij elke kant maatwerk kan leveren.

Micky van Houten

Micky van Houten - lid van Mijn Opruimcoach team

Het digitale tijdperk
Tegenwoordig doen we heel veel digitaal. Steeds meer instellingen sturen hun berichten via e-mail. Overzichten kunnen we opvragen via hun websites. Hier moet je accounts voor aanmaken en heb je dus een wachtwoord voor nodig. Maar ook steeds meer rekeningen krijgen we via de e-mail binnen.

Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in het digitaliseren van de thuisadministratie. Hierbij ligt de nadruk op overzicht en structuur, zodat je met één druk op de knop al je gegevens kunt inzien. Ik ben praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Samen met de klant kijk ik welke manier van digitaal organiseren het beste bij hem of haar past.

Wereldreis is wereldwijs
Na een wereldreis van 10 maanden met mijn gezin, ben ik in 2013 begonnen als professional organizer. Hiervoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. De afgelopen jaren heb ik door diverse opleidingen, trainingen en workshops mijn kennis verbreed en verdiept. In 2020 heb ik de post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer afgerond.

Mijn opruimcoach met 15 jaar ervaring in huis

Met 15 jaar ervaring is Mijn Opruimcoach het adres als het over opruimen en organiseren gaat. Al jaren lang komen wij bij mensen over de vloer die wel wat hulp kunnen gebruiken bij opruimen, plannen en organiseren.

In 2010 begon Lammy en Mariëlle in 2018 als professional organizer. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 400 mensen/gezinnen mogen helpen met het op orde krijgen van hun huishouden, van hun spullen en van hun eigen tijd.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd. Dat niet alles het zelfde is, dat niet alles perfect hoeft te zijn en dat niet alles is wat het lijkt.

Veel geleerd door trainingen te volgen, door themabijeenkomsten bij te wonen en door aan intervisie te doen. Maar bovenal hebben we veel geleerd van ieder van onze klanten. Ieder mens is uniek en daarom is er geen standaard oplossing.

Wij hopen dat we over 15 jaar met net zoveel plezier terug kunnen kijken als dat we nu over de eerste 15 jaren doen. Wij kunnen oprecht zeggen dat we het mooiste beroep van de wereld hebben. We komen jou graag helpen!

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Wij beloven je dat we je geen spam zullen sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.