Post tips in een filmpje

Weet jij vaak niet waar je heen moet met je post die net binnen is gekomen? Staan je kinderen met allerlei brieven van school in hun handen? Of vind je het lastig om die concertkaartjes op een goede plek te bewaren?
Ik heb daar een oplossing voor. Ik heb er een filmpje over gemaakt. In dit filmpje zie je hoe je je post bewaard.
Mijn volgende filmpje zal gaan over hoe je je post afhandelt en archiveert.
Ook heb ik er in het verleden wel eens een blog over geschreven.

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een reactie

vijf × twee =

Sluit Menu