sleuteltips in een filmpje

Herkennen jullie het probleem van de verdwenen sleutels? Bij ons thuis was het altijd een gezoek. Dan waren weer de auto sleutels kwijt, dan weer de schuursleutel.
Totdat ik er zo klaar mee was en dat er een oplossing moest komen.
In dit filmpje laat ik jullie mijn oplossing zien.

Ook zie je gelijk hoe ik een “magneetplekje” opruim.
Een magneetplekje is een plekje waar je even tijdelijk iets parkeert omdat je even niet weet, of geen zin hebt, waar het opgeruimd moet worden.
Ik heb hier al eens eerder een blog over gelezen, wil je meer weten over magneetplekjes klik dan hier.


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

elf + 10 =