Soms zit je hoofd vol met ideeën

Dat kunnen zakelijke ideeën zijn maar ook privé ideeën. Het kan zelfs zo zijn dat je op allebei de vlakken bruist van ideeën. Dan kan het soms wat te veel worden.

En dat is mij niets vreemds aan.

Over dat niets mij vreemd is qua opruimen heb ik al eens eerder geschreven in deze blog. Op dit moment stuiter ik hier al een paar weken door de kamer heen. Zowel privé hebben we wilde plannen. We willen graag een open haard. Daar kwam bij z’n mooie metalen deur wat je nu overal ziet. En toen gingen man lief en ik helemaal los. Dan moet er ook wat gedaan worden aan de vloer, aan de wanden….
En ook zo zakelijk. Ik loop al meer als een jaar rond met het idee om Mijn Opruimcoach op één of andere manier uit te breiden. Ik heb aan alle kanten informatie opgesnoven. En ik ben er wel een beetje uit maar natuurlijk nog niet helemaal. Maar als ik wil uitbreiden is mijn website dan nog wel up to date voor deze verandering. Moet ik niet eerst een training in weet ik veel wat volgen…..

Nou je raad het al.

Ook het hoofd van een professional organizer loopt wel eens over.
Door al die ideeën die steeds groter werden kwam ik juist steeds minder in beweging. Ik versteende een beetje. Ik had het wel over onze grote plannen maar er gebeurde helemaal niet. Uit ervaring weet ik dat je op één of andere manier in beweging moet komen. Maar ja dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Tijd voor actie.

Oké, hoe doe ik dat bij mijn klanten? Eerst maar eens een braindump, alles wat in mijn hoofd zit op een groot vel dumpen. Zo dat lucht al op, uit mijn hoofd en op papier. En nu er prioriteit aan geven. Wat is het belangrijkste? Dat komt eerst. Zo ontstaat er langzaam meer structuur in mijn gedachtes en ideeën.

En wat ga je nu als eerste doen?

Ik hoor het jullie vragen. Privé gaan we eerst op zoek naar een mooie haard, een prijsopgave opvragen en kijken wat onze ideeën gaan kosten.
Zakelijk moet er nog wel een groot ei gelegd worden. Uit de braindump kwam eerst de website aanpakken. Als het goed is moet er voor het eind van dit jaar een nieuwe website staan.

2019 wordt vast een fantastisch jaar!


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

17 − 4 =