The magic begins outside your comfort zone

Wat kun je het je zelf soms moeilijk maken. Om buiten je comfort zone iets te ondernemen.

Ja jaren zeg ik dat ik graag workshops wil geven. Waarom ik dit wil is me nog steeds niet duidelijk. Als ik iets niet fijn vind is het wel tegen een groep praten, zelf al zal het een klein groepje zijn, ik heb er slapeloze nachten van.
Nou is mij ooit in een zeer Amerikaanse business bootcamp verteld dat de magie buiten je comfort zone begint.
Misschien is dat het wel waarom ik ondanks mijn podiumvrees toch heel graag workshops en lezingen wil gaan geven.

Vandaag ben ik aan de slag gegaan om inhoud te geven aan deze workshops. Ik heb een collega organizer, die in de toekomst ook workshops wil geven, gevraagd om samen aan de slag te gaan. Ik heb dat nodig, iemand met wie ik kan sparren en die samen met mij inhoud wil geven aan iets nieuws.

Wat een heerlijke dag hebben we gehad!

We zijn een heel eind gekomen. Hebben een mooi raamwerk gemaakt waarin we informatie kunnen geven, droog zwemmen en hoe je het in de praktijk tot uitvoering kan brengen. Ik was als een vis in het water. Mijn collega begrijpt er helemaal niets van waarom ik me zo druk maak over spreken tegen een groep. “Met al jouw kennis en enthousiasme moet dit toch geen probleem zijn?” Zei ze.
En ze heeft gelijk, maar toch….

Morgen mag ik bij Lisa Portengen een masterclass volgen om te shinen op het podium. Dat wordt heel spannend maar ook zal ik hopelijk meer zelfvertrouwen en skill’s krijgen om dit met mijn kennis en enthousiasme gewoon te gaan doen.

The magic begins outside your comfort zone

 

Wil je meer lezen klik dan hier


DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

13 − vier =