Wat als de spullen jou wel in de weg zitten?

IKEA_Rommel_dag_01
De opruimcollectie
Er is een leuke nieuwe TV commercial over opruimen. Het gaat over rommel. Als er één goed is in spullen een plekje geven is het IKEA wel. Ikea is een kei in het bedenken van opruimmogelijkheden.

Gevaar ligt op de loer
Toch kunnen dit soort winkels ook gevaarlijk zijn! Ze hebben zoveel goede ideeën en leuke spullen dat je vaak overal mogelijkheden in ziet. Gevolg is vaak dat als je bij de kassa aankomt je kar helemaal vol zit met spullen en je eenmaal thuis bent je soms wel eens denkt waar laat ik het allemaal. Je komt tot de conclusie dat je weer met dingen thuis komt die je eigenlijk niet nodig hebt.

Wat als het jou wel in de weg zit
De commercial heeft het er over dat je vaak je eigen rommel niet ziet maar dat van een ander wel.
Dat is waar. Maar soms zit rommel je zelf in de weg, loopt je hoofd over van zaken die je graag voor elkaar wilt hebben maar het lukt je maar niet om het voor elkaar te krijgen. Of je kan je er niet toe zetten om daadwerkelijk te beginnen.
Dan kan een professional organizer je goed op weg helpen!
Wil je weten hoe, kijk dan verder op de website van Mijn Opruimcoach.

 Foto & video © IKEA

DOE MEE!

Mijn Opruim Challenge is een echte challenge die het gehele jaar door plaatsvindt. In deze challenge word je 30 dagen lang uitgedaagd om in je huis aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf welke plekken je wilt aanpakken. Elke dag een project. Projecten van soms 5 minuten of van een paar uur. Het is aan jou.

Gratis e-book met 12 impactverhalen

Wie schakelen een opruimcoach/professional organizer in? En wat voor impact heeft een organizingstraject? Wil jij antwoord op deze vragen? Lees dan eens het gratis e-book met 12 impactverhalen uit de dagelijkse praktijk. Vul onderstaande gegevens* in en je ontvangt een bericht met een download link! Kijk voor de zekerheid ook even in je SPAM box. 

* Ik beloof je dat ik je geen spam zal sturen. Je ontvangt zo nu en dan een email met nieuws van Mijn Opruimcoach.

NBPO gratis e-book met 12 Impactverhalen

Vond je dit bericht leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lammy

Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om het huishouden soepel te laten verlopen. Tevens vind ik het fijn om mensen te helpen met ordenen en organiseren. Kortom ik heb van mijn sterke kant en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

3 × drie =