Over mij

Mijn opruimcoach Lammy Wolfslag
Achter Mijn opruimcoach staat professional organizer Lammy Wolfslag

Uit eigen ervaring weet ik wat er allemaal nodig is om een huishouden soepel te laten verlopen en hoe druk het kan zijn. Spullen ruimen zich helaas niet vanzelf op. En tijd is voor iedereen beperkt. Gelukkig is het mijn sterke kant om goed te kunnen organiseren. Wat mij van nature al makkelijk afgaat, deel ik graag met de mensen die wel wat organisatiehulp kunnen gebruiken.

Gediplomeerd professional organizer

Om mijn werk als opruimcoach/professional organizer goed in de praktijk te kunnen brengen heb ik in 2009 de opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professionele Organizers gevolgd. Ik ben gediplomeerd professional organizer en tevens lid van de NBPO.

In ontwikkeling blijven

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en heb daarom in 2017 de post-HBO leergang voor senior Professional Organizer niveau B bij de School voor Organizing gevolgd. Tevens volg ik regelmatig studiedagen.

Snel situaties inschatten

Ik ben getrouwd met een zelfstandig ondernemer en samen hebben wij twee dochters. Voordat ik in 2010 met mijn bedrijf van start ging, heb ik in de zorg gewerkt. Eerst als verpleegkundige en later als indicatieadviseur van de AWBZ en de WMO. Door dit werk heb ik geleerd om snel situaties te overzien en de behoefte aan hulp in te schakelen. Daarnaast heb ik een aantal jaren de coördinatie gedaan van een vrijwilligersorganisatie in terminale situaties.

Ik houd een blog bij met tips en mijn persoonlijke opruim ervaringen.
Ook kom ik met mijn expertise regelmatig aan bod in de media zoals Margriet, Libelle, de Volkskrant, Flair, Vriendin, etc.
VOOR WIE? >